Σχόλιο του γραφείου τύπου της Νέας Αριστεράς για την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύριος Κασσελακης στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι δεν έχει αγκυλώσεις. Αυτό που σίγουρα δεν έχει είναι ιδεολογικό στίγμα και κυρίως σχέση με τις σύγχρονες ιδέες της αριστεράς.
Μάθαμε λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη συμφωνεί με το εξοπλιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, θεωρεί την επέκταση του φράχτη στον Εβρο θετική εξέλιξη και φυσικά δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει για τα απογευματινά χειρουργεία, τη φορολόγηση του πλούτου και γενικότερα για οτιδήποτε περιγράφει μια αποφασιστική σύγκρουση με τον πυρήνα της Δεξιάς στη χώρα.
Από εκεί και πέρα, γενικόλογες καταγγελίες που δίνουν διέξοδο στην κυβέρνηση και όπως πάντα αυτοαναφορικοί ύμνοι για την ευγένεια των προθέσεων του. Ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη είναι ο πλέον βολικός αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία. Και είμαστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να συντηρεί το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπο του.
Ολα αυτά όμως δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες που αναζητούν μια πειστική και ισχυρή αντιπολίτευση στη Δεξιά.