Ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Αριστεράς Κωστή Καρποζηλου

Ψεύδεται η κυρία Ασημακοπούλου ή η υπουργός δεν γνωρίζει ποιοι μοίραζαν στικάκια με τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών;

Η κυρία Ασημακοπούλου σήμερα επέλεξε να στείλει εκ νέου προσωπικό μήνυμα στους πολίτες των οποίων, παράνομα, κατείχε τα mail τους.

Πρόκειται για μια τουλάχιστον παράδοξη επιλογή. Στο μήνυμα της όμως μεταξύ διάφορων άλλων προσδιορίζει το χρόνο της υπεξαίρεσης των στοιχείων. Οχι τις ημέρες της υπηρεσιακής κυβέρνησης όπως ισχυρίστηκε η Νεα Δημοκρατία, αλλά τον Ιανουάριο του 2024, όταν υπουργός εσωτερικών ήταν η κυρία Κεραμέως.

Αναμένουμε την απάντηση της τελευταίας. Ψεύδεται η κυρία Ασημακοπούλου ή η υπουργός δεν γνωρίζει ποιοι μοίραζαν στικάκια με τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών; Στη συνέχεια αναφέρεται σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης (και στον Δικηγορικό Σύλλογο!), αλλά όχι στο προφανές: ότι κανένας υποψήφιος στη χώρα μας δεν κατέχει νόμιμα τα στοιχεία επικοινωνίας των εκλογέων.

Το εύλογο ερώτημα είναι ενα: είναι η κυρία Ασημακοπούλου η μοναδική υποψηφια της Νέας Δημοκρατίας που απέκτησε τα σχετικά δεδομένα ή ήταν η μοναδική που έκανε την πρωτοφανή γκάφα να τα χρησιμοποιήσει με τόσο άτεχνο τρόπο. Σε αυτό το ερώτημα η μόνη αρμόδια να απαντήσει είναι η Νέα Δημοκρατία

Και την καλούμε να το κάνει. Δίχως υπεκφυγές.