Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Αριστεράς για το ΑΣΕΠ

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι άμεση και αποτελεσματική όταν πρόκειται για τακτοποίηση των δικών της παιδιά, με τον αριθμό ρεκόρ μετακλητών στα υπουργεία και στο Μέγαρο Μαξίμου όμως εντοπίζει γραφειοκρατικές αγκυλώσεις στο κράτος όταν πρόκειται για τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.

Την ώρα που τα νοσοκομεία καταρρέουν και διεξάγεται ένας χορός δισεκατομμυρίων στα εξοπλιστικά, έναν χρόνο μετά τον διαγωνισμό 14.000 επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ ακόμα δεν έχουν διοριστεί. 14.000 επιτυχόντες με υψηλά προσόντα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν κρίσιμους τομείς του κράτους βιώνουν την κοροϊδία και την απαξίωση από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Οπως επιβεβαιώνουν και οι διαρροές στον τύπο ενόψει της απογευματινής σύσκεψης ο πραγματικός στόχος είναι η απαξίωση του ίδιου του ΑΣΕΠ, την ανεξάρτητης αρχής που μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο παράδειγμα για την ανάκαμψη της εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο κράτος.

Aυτό που αναμένουν οι 14.000 επιτυχόντες από την κυβέρνηση είναι οι ανακοινώσεις για τον άμεσο διορισμό τους και όχι άλλες επικοινωνιακές κορώνες. Φτάνει πια με την κοροϊδίας.